اخذ مشاوره و صدور گواهی نامه ایزو

مشاوره پیاده سازی و صدور گواهینامه ایزو در استان مازندران

اخذ مشاوره و صدور گواهی نامه ایزو

مشاوره پیاده سازی و صدور گواهینامه ایزو در استان مازندران

اخذ مشاوره و صدور گواهی نامه ایزو

۲ مطلب در تیر ۱۳۹۷ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

 

استاندارد HACCP برای سازگاری شما با قوانین ملی یا بین‌المللی ایمنی غذا مهم است. این استاندارد یک ابزار مدیریت ریسک فراهم می‌کند که از سایر استانداردهای سیستم‌های مدیریت صنایع غذایی– مثل ایزو22000– پشتیبانی می‌کند. HACCP  فرایندهای تولید خوب برای بخش غذا را مشخص کرده و برای مشارکت در تجارت بین‌المللی مفید است. این استاندارد به‌ویژه برای تولیدکنندگان، سازندگان، صنایع فراوری، و خدمات غذایی مفید است.

HACCP  چیست؟
از این ابزار مدیریت ریسک برای مدیریت ریسک‌های ایمنی غذا استفاده می‌شود یک سیستم HACCP  به شما امکان می‌دهد تا خطرات را شناسایی کرده و کنترل‌هایی برای مدیریت آنها در زنجیره تأمین تولید خود ایجاد نمایید. این استاندارد شامل مقتضیات «کمیته تغذیه کدکس»  (CAC) که توسط سازمان بهداشت جهانی و سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد به‌منظور یکی کردن استانداردها، دستورالعمل‌ها، و آیین‌نامه‌های بین‌المللی غذا برای انجام تجارت تنظیم شده می‌باشد. از این استاندارد می‌توان برای پشتیبانی مقتضیات استاندارد مدیریت، مثل ایزو22000 (مدیریت ایمنی غذا) استفاده نمود.
مزایای HACCP چیست؟
•    پیاده‌سازی کنترل خطرات و ایمنی غذا در سطح بین‌المللی
•    ایجاد اعتماد در باب کنترل‌ها برای تولیدکنندگان، سهامداران، و تأمین‌کنندگان
•    همراستا کردن HACCP  با ایزو22000 به‌منظور بهبود سیستم‌های مدیریت ایمنی غذا
•    مدیریت مؤثر خطرات ایمنی غذا در زنجیره تأمین
•    بازنگری و بهبود مداوم سیستم شما برای حفظ کارآمدی آن

 اخذ ایزو haccp به این مفهوم است که سازمان یا شرکت مربوطه یک توافق بین المللی را قبول کرده است که طی این توافق تجزیه و تحلیل خطرات و کنترل نقاط بحرانی سیستم ایمنی غذایی مورد بررسی قرار می گیرد .در این گواهینامه ایمنی مواد غذایی از نظر میکروبیولوژی مورد تحلیل قرار گرفته و کل ریسک سلامت مواد غذایی برطرف خواهد شد.

  • فرشته کمالی
  • ۰
  • ۰

نشان CE

 

 

گواهی تضمین کیفیت اروپا

امروزه در تجارت، سازمانها و شرکت ها به دنبال بدست آوردن روشها و متدهایی جهت رسیدن به قدرت،رقابت وکاربرد صحیح محصولات در زمینه فعالیت خود نیز میباشند.از دیگر سو متقاضیان و مشتریان امکانات و زمان کافی جهت ارزیابی کالای خریداری شده خود را نیز ندارند، به همین منظور با در نظر گرفتن استانداردهای بین المللی به دنبال محصولاتی با توجه به این استانداردها بوده و سپس اقدام به خرید آنها می نمایند.

 . دیدگاه اروپا نسبت به تجارت آزاد و حرکت آزادانه کالاها،باعث شد تا اروپا با تدوین یک راهنمای جدید راه تجارت آزاد را هموار نماید.
این استاندارد با عبارت مخفف CE نشان داده می‌شود، که به منظور استانداردسازی اجباری در بسیاری از محصولات تجاری و صنعتی که در منطقه اقتصادی اروپا تولید یا به فروش می‌رسند، ارایه شده است. این حروف اختصار کلمات فرانسوی Conformité Européenne   است. نشان CE بر روی محصول تضمین می کند که محصول با استاندارد های دستورالعمل های EC برابری دارد.همچنین محصولاتی که واجد دریافت علامت CE می‌شوند، باید از نظر سلامت ،کیفیت ، امنیت و مضر نبودن برای انسان و طبیعت مورد بررسی قرار گیرند و چنانچه واجد این شرایط باشند قادر به دریافت این نشانه خواهند شد.
مزایای CE
این نشان بعنوان یک سیستم پذیرفته شده جهت حصول اطمینان از کیفیت، ایمنی و الزامات زیست محیطی بسرعت در حال گسترش در کلیه کشورها می¬باشد از این رو دریافت گواهیCE  برای تولید کنندگان بسیار حائز اهمیت است چرا که CE استاندارد اروپاست و در واقع گواهی تضمین کیفیت اروپا به شمار می آید مقبول بسیاری از کشورهای دنیاست . همچنین محصولات با این نشان شانس بیشتری برای بازاریابی و تصاحب بازارهای جهانی خواهند داشت.
مزایای CE
• امکان صادرات به کشورهای دیگر
• ایجاد اطمینان در مصرف کننده و بازار خرده فروشی
• محصول مورد نظر می تواند به صورت قانونی در کشورهای عضو اتحادیه اروپاEU  و منطقه تجاری آزاد اروپا به فروش برسد و جابجا شود. 
• شرکت در مناقصات بزرگ دولتی از جمله نفت، گاز، پتروشیمی
• نظر مثبت نهادهای قانونی 
• رعایت حقوق مصرف کننده
• مزیت رقابتی و تبلیغاتی

اخذ نشان  CE به این مفهوم است که سازمان یا شرکت مربوطه یک توافق بین المللی را قبول کرده است که طی این توافق گواهی تضمین کیفیت اروپا به محصول داده می شود .در این گواهینامه مقبولیت محصول یا خدمات در کل اتحادیه اروپا بدست می آید و دراین راستا بااین نشان فروش ،بهره وری ،مقبولیت ،اعتبار سازمان در کل اروپا بهبود میا بد.

  • فرشته کمالی